Zaterdag 2 juni heeft onze jeugdslagwerkgroep meegedaan aan de Sla-je-slag Cup in Heijen. Zij hebben daar een 1e prijs gehaald met 80 punten. Een heel goed resultaat! Van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie!

Jouw stem is geld waard! Laat jij ons project bloeien? Stem op KNA en steun de muzieklessen op school in Ingen en Ommeren
Rabobank West Betuwe stelt een deel van haar winst beschikbaar voor het fonds ‘Een aandeel in de Betuwe’. Met dit fonds vloeit de winst van de bank terug naar de lokale gemeenschap. Verenigingen en stichtingen konden afgelopen periode hiervoor één project indienen. KNA heeft haar jeugdopleiding op de basisscholen in Ingen en Ommeren hiervoor aangemeld. "Lees verder"

KNA INGEN TROTS OP LEERLINGEN
Muziekvereniging Kunst Na Arbeid uit Ingen is weer trots op haar leerlingen.
Maar liefst 9 leerlingen hebben het theorie A-diploma gehaald. Ook zijn er 2 leerlingen geslaagd voor hun theorie B-diploma. Een hele knappe prestatie. "Lees verder"

Leerlingenorkest van KNA Ingen behaalt de 1ste prijs!!
Zaterdag 7 februari is het leerlingenorkest van muziekvereniging Kunst Na Arbeid uit Ingen voor het eerst naar een jeugdfestival geweest, waar de te spelen stukken beoordeeld werden. Het jeugdfestival vond plaats in Schoonhoven en werd voor de 22ste keer gehouden. "Lees verder"

4 februari jl. is het leerlingenorkest naar het jeugdfestival in Schoonhoven geweest. Ze kwamen uit in de sectie beginners en voerden 3 stukken uit: Captain America March (inspeelwerk), Frozen en Straigth Ahead. Het leerlingenorkest heeft 87 punten behaald en daarmee dus een eerste prijs. Een geweldig resultaat! 

  • Op zaterdag 29 oktober heeft KNA meegedaan aan de Betuwe cup. We hebben hier een mooi resultaat behaald van 82 punten! "Lees verder"