KNA INGEN TROTS OP LEERLINGEN

Muziekvereniging Kunst Na Arbeid uit Ingen is weer trots op haar leerlingen.
Maar liefst 9 leerlingen hebben het theorie A-diploma gehaald. Ook zijn er 2 leerlingen geslaagd voor hun theorie B-diploma. Een hele knappe prestatie.

Een aantal van deze leerlingen zal ook al voor het praktijkdiploma A gaan binnenkort. Als ze het praktijkdiploma A gehaald hebben, mogen ze instromen in het grote orkest. Het grote orkest van KNA bestaat inmiddels uit ruim 50 personen, maar er kunnen er natuurlijk nog meer bij.
Interesse om ook muziek te komen maken bij KNA? Neem dan contact op met Reiniera van Wijk djavanwijk@hetnet.nl) of Annalies van Bennekom a.van.bennekom@kpnmail.nl)

Omdat het leerlingenaantal groeide, is begin 2009 het leerlingenorkest van Kunst na Arbeid opgestart.
Dit alles onder de bezielende leiding van Reiniera van Wijk en Annalies van Bennekom.

Al na een aantal maanden les, kunnen leerlingen meespelen in het leerlingenorkest. Zo maken ze alvast kennis met het samen spelen in een orkest en natuurlijk dient het als opstap naar het grote orkest. Het leerlingenorkest bestaat uit zo’n 42 leerlingen en staat onder leiding van dirigent
Maarten van de Kolk
Zij repeteren elke dinsdagavond van 19.00 uur tot 19.45 uur.

Ook enthousiast geworden, kom gerust eens kijken of bel Reiniera van Wijk: 0345-558506.

Leerlingenorkest van KNA Ingen behaalt de 1ste prijs!!

Zaterdag 7 februari is het leerlingenorkest van muziekvereniging Kunst Na Arbeid uit Ingen voor het eerst naar een jeugdfestival geweest, waar de te spelen stukken beoordeeld werden. Het jeugdfestival vond plaats in Schoonhoven en werd voor de 22ste keer gehouden.

Het KNA Leerlingenorkest (KNAL) kwam uit in de sectie beginners en heeft 2 stukken uitgevoerd, namelijk PC Suite van Ennio Salvere en The Universal Band Collection van Jacob de Haan. De stukken samen brachten een totaal van 90,5 punten. Het maximaal te behalen punten was 100. KNAL behaalde hiermee de eerste plaats in de sectie beginners. Een geweldig resultaat. Iedereen is er erg blij mee!

Wil je ook een instrument komen bespelen bij KNA? Geef je dan op bij Annalies van Bennekom
g.van.bennekom@hetnet.nl) of Reiniera van Wijk djavanwijk@hetnet.nl).