Blokfluitcursus

Harmonievereniging Kunst na Arbeid Ingen start in het nieuwe seizoen weer met blokfluitlessen. Deze blokfluitlessen zijn bedoeld om kinderen kennis te laten maken met muziek en alles wat daarbij hoort. Bovendien wordt met de blokfluit een basis gelegd en kan het kind daarna snel doorstromen naar een instrument naar keuze.

De blokfluitcursus bestaat uit 18 lessen van 30 minuten.
De lessen zijn op de maandagmiddag in het muziekgebouw van KNA aan het Burg. Hoftijzerplein in Ingen en worden gegeven door Connie Wegbrans.
Afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden er 1 of 2 blokfluitgroepen gemaakt binnen de tijd van 15.45 uur tot 16.45 uur.
De eerste les start op maandag 31 oktober 2022.

Totale kosten: € 95,00 voor de cursus en het lesboek. Bovendien ontvangt iedere leerling een blokfluit in bruikleen, welke na afloop van de cursus weer wordt ingeleverd. Maar het is ook mogelijk om de blokfluit voor € 10,00 bij ons te kopen. De blokfluit blijft dan uw eigendom en hoeft niet te worden ingeleverd.

De blokfluitcursus wordt afgesloten met een klein concert, zodat de kinderen kunnen laten zien en horen wat ze allemaal geleerd hebben. Verder maakt uw kind aan het eind van de cursus kennis met andere muziekinstrumenten en is het mogelijk om diverse instrumenten uit te proberen. Wie weet zit er een instrument bij om op door te stromen!

Wilt u uw kind opgeven voor deze blokfluitcursus, mail dan naar:
kna.leerling@gmail.com